Angry Whopper vagy Fresh Whopper?

2013. június 29. - Feiertag Erik

Ez itt a kérdés, ha az ember a következő két hónapban Burger Kingbe látogat. A gyorsétteremlánc ezúttal nem kevesebb, mint 4 új termékkel jelentkezik, amibe nincs beleszámítva se a snack, se a szokásos fura krumpli (előbbi már csak azért sem, mert ezúttal nincs.)

1972.jpg

Angry Whopper/Tortilla: Tavaly egész jó promóciók voltak a BK-nél, Angus húsos burger meg hasonlók. Idén sajna még csak Whopper variánsokat láthattunk, ez alól az új akció sem kivétel (bár a Wrap verziókért jár egy nagy pirospont.) A szendvics ördögi, ennek megfelelően csípős. Az alap Whopper összetevőket (marhahús, saláta, paradicsom, majonéz, ketchup) jalapeno paprikával, fűszeres sajttal és "pikáns hagymadarabokkal" dobták fel. Hogy hogy sikerült, jövő heti tesztünkből kiderül. A tortilla ugyanezt vonultatja fel, azzal a különbséggel, hogy kukorica is van benne, amit nem értek, miért nem fért be a burgerbe is - láttunk már ilyet a Meki részéről, és örültünk is neki.

Fresh Whopper/Tortilla: Azoknak, akik a jobbik énjükre hallgatnak, vagy csak nem bírják ha csíp. A szendvics nevéből adódóan Whopper alapokra építkezik (marhahús, saláta, paradicsom), azonban a szószt lecserélték joghurtos-borsosra. Ezen kívül lilahagyma, kígyóuborka (hamburgerbe?!) és sajt van benne. A tortillatekercs ezen kívül itt is kapott kukoricát.

Krumplinak ezúttal steakburgonyát kapunk, amennyire emlékszem ez jó fajta, ha amúgy is nagy menüt kértek érdemes ezt választani az alap sárga izék helyett.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr286306258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása