Kis édes - Boston BBQ

2013. június 06. - Feiertag Erik

Szeretjük az apró burgereket, gyorsan be lehet nyomni útközben, olcsóak és általában finomak. Viszont nem szeretjük azokat az apró burgereket, amikért promócióban nyomnak, mert a sok cucc miatt nem lehet gyorsan benyomni és bár általában ezek is finomak, drágák. Ennek fényében, ha két szóban kéne véleményt mondani a Boston BBQ-ról: Nem szeretem.

burgerbanner.jpg

De szerencsére nem két szavam van a posztra, így bővebben kifejteném, és az ellentmondások kedvelői számára elég pozitív lesz a hangnem. A szendvicsnél egy BigMac is nagyobb, ami eléggé zavart ennyi pénzért, de alapvetően tetszett a dolog.

smallWP_20130530_003(1).jpg

A tartalom egyszerű de nagyszerű, egy kis különlegességgel megspékelve: Két marhahúspogácsa, saláta, paradicsom, lilahagyma, sajt, BBQ szósz és kukorica, utóbbi lenne az előbb említett 'kis különlegesség.' Ezen kívül persze extra 100 forintért kérhetünk bele szalonnát, de nem igazán érezni, úgyhogy szerintem hagyjátok.

smallWP_20130530_005.jpg

Ízre teljesen meglepett, nem igazán számítottam erre. A burger édes, ami a BBQ-kukorica kombónak köszönhető. Nagyon ritkán van hasonló ízvilágú termék a gyorsétteremláncok kínálatában, mondhatni szinte soha. Most mondanám, hogy többször kéne ilyesmi, de nem, mert akkor csorbulna a varázs. Ezen kívül minden megfelelő mértékben érződött, semmi se volt elnyomva, de az édesség mégis dominált.

smallWP_20130530_006.jpg

Azt hiszem, más jellegű termékek tesztjénél ezt szoktál 'jó iparosmunkának' nevezni. Hozza a kötelezőt, és azt jól, van benne egy kis plusz, amit bár láthattunk már korábban, de mégis olyan ritkán találkozunk vele, hogy különlegességnek nevezhető. Más szósszal messze nem hozta volna ezt az élményt, ismét bebizonyosodott, mennyire fontos a jó öntet választás. Részemről 4/5, Whopper méretben vagy olcsóbban simán lehetne max pontszám is.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr566306267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása