BigMekk a Burger Kingben - Kecskesajtos burgerek promócióban

2013. május 09. - Feiertag Erik

Így május elején a Burger Kingnél úgy voltak vele, hogy ideje valami tavasz köszöntő újdonságnak. Mi másra gondol az ember ilyenkor, mint kecskékre, így kecskesajtos burgerekkel újul meg a gyorsétteremlánc kínálata. Mekk!

banner.jpg

Kecskesajtos Whopper: Az előző promócióhoz hasonlóan sajnos megint csak egy pár extrával feltupírozott Whoppert kapunk. De legalább megint különleges dolgot kapunk a szendvicsünkbe, nevezetesen panírozott kecskesajtot. Ezen kívül a szokásos hozzávalókat (paradicsom, hagyma, saláta, marhahúspogácsa, szezám magos buci) és egy uborkás, enyhén savanykás pikáns szószt kapunk. Jövő héten lesz róla valószínűleg írás.

Kecskesajtos Csirkés Szendvics: Ahogy két hónappal ezelőtt, úgy most is grillcsirkés burger a promóció másik tagja. A képlet ugyanaz, két különbséggel: egyik a hús, a másik pedig, hogy ebben nincs hagyma. Nem hiszem hogy ez jóval több szót érdemelne, a fenti burger tesztjéből szerintem ennek a minőségére is lehet következtetni majd.

Kecskesajtos Saláta: Ez viszont eléggé új dolog, nem igazán szoktak salátákat promotálni. A sima Burger Kinges salátát tuningolták panírozott kecskesajttal és balzsamecetes öntettel, szerintem ezt jobban feldobja majd a dolog mint a szendvicseket.

Manapság nincs promóció fura nevű sültkrumpli nélkül (bár a legutóbbi pont ilyen volt). Ennek jegyében ezúttal Rönk Burgonyát kapunk, ami nagyon hasonlónak tűnik a korábbi Burgonyahajóra, szerintem ugyanarról van szó más néven. Időszakos szósz nincs hozzá, de amúgy jár hozzá egy, majonézt ajánlanak mellé a plakátok, aztán "saját szemünkkel láthatjuk, ahogy tocsog abban a trutymóban."

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr1006306277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása