Marco és Polo

2013. január 16. - Feiertag Erik

Míg a vezető gyorsétteremláncok promóciói alulról, de néha már felülről is nyaldossák az 1000 forintos szendvics árat, addig a KFC a legolcsóbb termékének módosított verzióival próbálkozik. A Longert alapvetően szeretjük, legalábbis akkor, ha végig ér benne a hús, és ez a tuningolt változatokkal sincs másképp.

kfc_marcopolo.png

Láthatóan megpróbáltak biztosra menni, így az egyiken csak minimális változtatást eszközöltek. A Longer Marco az alap verziótól csak szószban tér el, ketchup helyett sokat mondó görög szószt kapunk, ami egy enyhén kapros utóízű tzatzikiban nyilvánul meg. A saláta és a strip a régi, utóbbival kapcsolatban viszont érdemes megjegyezni, hogy csípős, így ha valaki nem szereti az erőset, inkább a másikat válassza.

KFC_marco.jpg

A Longer Polo egy kicsit merészebb volt, de azért nem kell kaviárra meg rókagombára számítani. A húson kívül mindent kicseréltek, így saláta helyett két szelet uborkát kapunk, öntet gyanánt pedig különleges dán szószt. Előbbi egy kicsit alul lett méretezve, legalább három, de inkább négy uborkaszelet kellett volna bele, hogy végig éreztesse hatását, így viszont a viszonylag hosszú szendvicsben csak 2-3 harapáskor van ott, ez azért elég lehangoló. Az öntet viszont jól sikerült, bár a kép csalóka, aranysárga helyett ugyanis ilyen neonzöldes sárga színe van, ami elsőre taszító lehet ugyan, de végül is jó íze van.

kfc_polo.jpg

Alapvetően mindkét szendvicsről elmondható, hogy nem nyújtanak sokkal többet az eredetinél, de legalább nem rosszabbak nála. Aki szereti a Longert, érdemes tenni egy próbát mert nem drágábbak, viszont ízben kicsit mások, egyáltalán nem mozdulnak el szélsőséges irányba. Fotókat nem csináltam mert nem volt nálam gép hozzá, meg amúgy sem lenne túl felemelő a nyomoronc bucivirslik látványa (először azt hittem csak üres kifliket kaptam.)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr826306313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása