Téli Ízek!

2012. december 06. - Feiertag Erik

Talán múlt héten adtunk hírt arról, hogy ezzel a promócióval készülnek mától, és a homályos kép alapján meg is próbáltuk tippelni a leendő szendvicseket. Akkor azt hittem lerántottuk a leplet, de most úgy tűnik, ez csak félig sikerült. A Sajtos Gourmet-val sikerrel jártunk, csirkefronton azonban meglepő új termék köszön ránk a plakátokról: Alpesi Deluxe.

Sajtos Gourmet: Gondoltam, kezdjük vele az ismerkedést, úgyis ismétlésről van szó, nagy titkokat nem rejt a dolog. Szezám - és lenmagos buciban kapunk egy McRoyale marhahúspogácsát, salátát, pirított hagymát, valami majonéz szerű szószt (minden bizonnyal a hangzatos "Gourmet Szósz" nevet kapta), és egy rántottsajt-téglát, melyet bacon és pirítotthagyma darabokkal próbáltak feldobni. Elsőre jónak tűnik, sőt, még másodjára is, sőt, tényleg az, hacsak nem rontottak el valamit február óta. Nem hiszem, hogy lesz róla új írás, esetleg a régit teszem majd ki újra, hogy a kiváncsi szemek rátaláljanak.

Alpesi Deluxe: És milyen könnyű dolgom lenne, ha most az általunk tippelt Csirke Cordon Bleu lenne, mert még megjelenés előtt lenne mindenről teszt, mindenki nagy örömére. De sajnos nem így van, másrészről viszont így egyértelmű, mi lesz letesztelve jövőhéten. Az új szendvics viszont, legalábbis név alapján jobban beleillik az anno Alpesi Hetek néven futó promócióba. A burger a már-már megszokott, hosszú buciban érkezik, ennek tetejére kukoricadarát szórtak. Benne csirkehúspogácsa, paradicsom, majonéz és bacon, vagy valamilyen más sonka található. Utóbbi esetében furcsa, hogy nincs megpirítva (legalábbis a kép alapján), helyette csak úgy nyersen van behajtogatva a burgerbe. Majd kiderül milyen, remélem hozza a Cordon Bleu szintjét (bár gyanítom, nem).

A többiről sajnos egyelőre nincsenek információink, de ha kiderül valami, még ma hírt adunk róla. Valami vastagabb hasábburgonya lesz szerintem, meg hozzá illő szósz, és sajtfalatok. De ez még csak találgatás, nap közben, ha tudunk jövünk róla még infóval.

Update: Frissült a meki honlapja, a promócióban érkező snackek a következők: Ropogós csirkemell csíkok, baconös sajtfalatok, a sültkrumpli pedig burgonyacsík, gondolom a szokásos kicsit vastagabb kicsit finomabb sült krumpli más külsővel.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr646306329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása