Röpkék: KFC

2012. november 21. - Feiertag Erik

Véget ért a Bigapita promóció, de kedvenc csirkés étteremláncunk semmi újdonsággal nem jön. Viszont van akciózás és kosár kínálat "megreformálás", vagy inkább sulykolás, hogy végre mindenki megismerje, mitől KFC a KFC. Utóbbiak mindjárt itt is vannak felsorolás szerűen, nem igazán lehet őket részletezni, szokásos KFC panírban rántott csirke, szokásosan istenien.

Classic:4 Hot&Spicy Strips, 4 Hot Wings, 2 Hot&Spicy vagy Kentucky csirkerész, választható szósz, 2 sültburgonya (2400 Ft)

Hot Wings: 30Hot Wings és 4 sültburgonya (3500 Ft)

15 Hot Wings: 15 Hot Wings és 2 sültburgonya (2100 Ft)

Classic XL: 8 Hot&Spicy Strips, 4 Kentucky vagy Hot&Spicy csirkerész, 8 HotWings, 2 választható szósz, 4 normál sültburgonya (4000 Ft)

11/11: 11 Hot & Spicy Strips és 11 Hot Wings (3400 Ft)t

A kosaras témához hozzá tartozik még, hogy a figyelemfelkeltő és megszerettető akció keretében most minden kosárhoz 300 forintért lehet venni két újratölthető poharat. Ez alapból 800 forint lenne, úgyhogy örülünk.

Azokra is gondoltak, akik gyorsan bedobnának valamit, lehetőleg minél olcsóbban. Eddig ott volt a Longer, ami ugyan tök jó, de számomra mindig egy kicsit fapados érzete volt. Viszont a Mini Twister mostantól csak 250 forint, és bár jóval kisebb az előbb említett szendvicsnél, annál sokkal finomabb. A tortilla tekercsben paradicsom, saláta, egy Strips és majonéz van.

És azokról sem feledkeztek meg, akik megosztanák valakivel a Mini Twister élményt. Sültkrumpli kosár két Mini Twisterrel 890 forintért. Első pillantásra jónak tűnhet, de ha jobban belegondolunk, elég idétlen ajánlatról van szó. Ha inni is szeretne az ember, akkor 400 forintért kell vennie hozzá poharat, így viszont már 1290 forintnál járunk, ami majdnem egy rendes menü ára. Úgyhogy ez csak azoknak éri meg, akiknél van betárazva egy kis innivaló.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr686306336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása