Merry Cheesemas!

2012. november 07. - Feiertag Erik

Amióta a Burger King kijött az AngusXT-vel, azóta várjuk, mihez kezdenek vele. Azóta minden promóció vége felé elkezdjük remélni, hogy talán most, talán most jön valami tuningolt Angus szendvics, mint azt már annyiszor eljátszották a Whopperrel. De végül stílusosan, a karácsonyi hangulatot megragadva mintegy ajándékként megérkezett: Santa Claus. Bár vicces lett volna mellé tenni valami kis szendvicset bitang olcsón Krampusz néven, de nem akadékoskodunk, örülünk, hogy legalább ez jött.

A szendvics így első blikkre nem annyira Burger Kinges, már ami a zöldségeket illeti, ugyanis csak saláta került bele. Szegényesen hangzik, de ha vetünk egy pillantást a többi összetevőre, mindjárt más a helyzet: Pirított hagyma, majonéz, Steakhouse szósz (bár a kép alapján utóbbi másnak tűnik, majd kiderül), Maasdam és Edami sajt, meg Mr. Mother of God Angus hús. Mindez a szinte már megszokott kukoricadarával szórt buciban. Jól hangzik? Jól. Bitang jól. Jövő hét elején lesz is írás róla.

A szendvicsen kívül kaptunk különleges sültkrumplit is, ami most tényleg újra sikeredett, legalábbis ami a BK-t illeti. Mekiben már láthattuk, itt én nem emlékszem hogy lett volna. Burgonyahajók ajándék szósszal, ez ilyen chips szerű valami, lehet ezt is kipróbáljuk, ha már lúd legyen kövér. Minden esetre szószkanalazáshoz ideális krumpli-dizájnnak tűnik.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr706306344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása