A BurgerKing is sötétít

2012. szeptember 27. - Feiertag Erik

Ki gondolta volna a StarWars hamburgerek megjelenésekor, hogy a fekete buci ennyire trendi lesz? Bár egyelőre nem igazán mernek a nyugati civilizáció felé nyitni, legalábbis erre lehet következtetni abból, hogy a BK féle Premium Kuro Burger (vagyis magyarul prémium fekete burger) a McDonald's fekete-fehér próbálkozásához hasonlóan Ázsiában kerül bevezetésre, konkrétan Japánban.

A szeptember 28-án induló szendvics az étteremlánc japáni "részlegének" ötödik évfordulójának alkalmából kerül árusításra 450¥-es (1300 HUF) normál, és 750¥-es (2110 HUF) menü áron. Ez így baromi drágának tűnik, bár nem igazán ismerem a Japán bérviszonyokat, lehet nekik ez csak aprópénz. A buci feketeségét bambusz szénnek köszönheti (bamboo charcoal - a google fordító megoldása egész értelmesen hangzott, de ha oltári nagy hülyeséget írtam szóljatok). Benne saláta, paradicsom, hagyma, uborka és egy egész nagy marhahúspogácsa foglal helyet. Van szósz is: Fekete ketchup, ezt tintahal tintájával sötétítették be.

Forrás: BurgerBusiness

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr186306366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása