StarWars burgerek!

2012. május 04. - Feiertag Erik

Külföldi burgerek tesztje esetében ahogy már megszokhattátok nem saját tapasztalatunkra támaszkodunk, hanem az AHT élményeit vesszük kölcsön. Most sincs ez másképp, amikor is a Quick nagy márciusi StarWars kollekcióját vesézi ki Adam Lamb, egy kedves AHT olvasó. Megjegyzés: Adam cikkje csak forrás, nem egy az egyben fordítottam.

Dark Vador: Ez ugye Darth Vader, csak a Franciák nem tudnak 'th'-t kiejteni a szó végén, a Vader nekik meg Vador, innen a furcsa név, nem a jogdíjat akarták kikerülni a srácok. Ő a híres "fekete bucis" burger, de ez csak ételszínezék, egyáltalán nincs különös íze.

Mint az új StarWars filmek, kívülről nagyszerűnek tűnt, de a kész terméknek nincs se íze se mélysége.

Két marhahúspogácsa, saláta, paradicsom, cheddar sajt és jalapeno paprika van benne, utóbbi nem csípős, Franciaországban sosem az. Meg persze ott van még a 'sötét szósz' ami egyáltalán nem sötét, inkább kicsit pirosas, és bár elméletileg csípnie kellett volna, nem tette. A szendvics jól nézett ki és friss volt, mivel csak rendelésre készül, fogyasztás után mégis szörnyen éreztem magam.

Jedi Burger: A buci ezúttal ciabatta, ami a tőle szokásos módon kicsit száraz és lisztes. A sajtnak eléggé mű íze volt, ami csalódás a rengeteg Francia tehén közt. Megjegyzés: Tudtátok, hogy Franciaországban szinte minden marhahús fejőstehénből van? Ha belegondolsz, lehet, hogy a sajt ami a burgerben van, ugyanabból a tehénből "készült" mint a húspogácsa.

Szent koleszterin Batman, mennyi szósz!

Ezen kívül csak öntet van a szendvicsben, rengeteg-rengeteg-rengeteg öntet. A képen is jól látszik, a fél burger abból a fehér cuccból áll, még az sem látszik, hol van vége neki, és hol kezdődik a buci. Fűszeresebb volt mint a Dark Vador, és valami erős tormás izé is volt benne. De a sok-sok-sok szósz legyőzte a szendvicset.

Hogy összességében mit gondolok? Yoda egyszer azt mondta: 'Tedd, vagy ne tedd. De ne próbáld.' Ez a promóció határozottan egy NE TEDD

Forrás: A Hamburger Today

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr626306424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása