A Burger King behosszít

2012. szeptember 14. - Feiertag Erik

Legalábbis Európa nagy részén, ami alapján nyílt titok, hogy milyen lesz a következő hazai (legalábbis a poszt írásakor még annak tűnt) promóció. Mindez barbecue szósszal nyakonöntve, ami még a legutóbbi amerikai promócióból maradt.

Angliában Rodeo BBQ Extra Beef-fel készülnek, ami három húspogácsát, sajtot, barbecue szószt és hagymakarikákat tartalmaz, nagyon örültem volna, ha valami ilyesmi jön hozzánk is, de sajnos nem. Lesz csirkés változat is, ez a húson kívül salátát, majonézt, BBQ szószt és a hagymakarikákat tartalmazza. Snacknek sajtfalatot kapnak, mégpedig csiliset.

Ausztria és Svájc BBQ Bacont kap marhahús fronton, ez a baconön kívül megegyezik a fent említett Rodeo BBQ-val. Csirke fronton Chicken Curry van, ilyesmi volt már Magyarországon is, nem aratott osztatlan sikert. Ebben saláta, curry szósz és csirkehús van, elég szegényesnek hangzik, de ennek ellenére szerintem nem olcsó.

bbq chicken royal.PNG

Olaszországban csak egy szendviccsel robbantanak, az is csirkés, ami alapján bátran állíthatjuk, hogy nem Róma a fő piacuk. Csirkehús, saláta, salsa és barbecue szósz, meg persze a hosszú buci.

Németországban viszont maradnak a jól bevált Whoppernél. Hot Texas Whopper (hagyma, jalapeno, sajt, paradicsom, saláta, marhahúspogácsa, BBQ és majonéz) azoknak, akik a csípőset kedvelik, és French Mustard Whopper (pirított hagyma, bacon, saláta, marhahúspogácsa, majonéz, francia mustár, majonéz, uborka és paradicsom) azoknak, akik az ínyencségeket kedvelik.

Forrás: BurgerBusiness

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr416306374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása