Egyenesen a Grillről 2

2012. július 26. - Feiertag Erik

Mert a BK is felvette a meki fonalát, nevezetesen hogy egy promóciót két részletben visznek végig. Van akinek ez tetszik, és van akinek nem, személy szerint inkább ez a megoldás, minthogy ugyanennyi ideig csak két szendvics legyen. Sajna az Angus alapú promóciós burger megint elmaradt, de mivel az alapváltozat is meglehetősen fiatal itthon, ezt nem is igazán vártam. Viszont valami tök jó tavalyi cuccot hoztak vissza kicsit másként és remélhetőleg nagyobbként, meg egy tortillát. A termékek pontosan egy hét múlva (azaz Augusztus 2-án) kezdik meg pályafutásukat a magyarországi BurgerKing éttermeiben.

Csípős Texas Grillburger: A tavaly még Mississippi BBQ-ként élő burger egy kis ráncfelvarráson (a hús esetében pedig levarráson) ment keresztül, és ezúttal vérbeli Texasi Ranger-ként jelentkezik, de csak amíg Chuck Norris keresztbe le nem nyeli. Mint fentebb írtam, a hús ezúttal csak egy, viszont kapunk fűszeres sajtot, Jalapenot, és valami piros grillszószt (talán bacbecuet), na meg persze azt a felismerhetetlen valamit mint tavaly. Ha jól emlékszem, pár féle zöldség volt különleges, fűszeres bundában. Mindez a csodálatos focaccia zsemlében, ami annyira különleges, hogy csak na. Erről tuti lesz majd írás.

Joghurtos Summer Tortilla: Fura, hogy a BK nem nyomja annyira ezt a tortilla dolgot. Legutóbb promócióban például Mexikói Medve Kedvenceként bukkant fel egy meglehetősen jól sikerült Whopper mellett. Aztán most pár hónapja kicsit kupon és éttermi plakát fronton is ráfeküdtek a dologra, mindenesetre azt elérték hogy kipróbáljak egyet, és hát nem voltam maradéktalanul elégedett (de maradékot nem hagytam). Ezért is félek újra belevágni, vagy inkább harapni egy BurgerKing féle tortillatekercsbe. De hogy a címben megnevezett darabról is szó essék: Saláta, sárgarépa, kukorica, kígyóuborka, paradicsom, grillezett csirke (valószínűleg mell), és minden bizonnyal valamiféle joghurtos szósz. Alapvetően jól hangzik, van pár különlegesebb összetevő a dologban, például a kukorica meg a répa, és a saláta sem az alap jégsaláta hanem valami más aminek nem jut eszembe a neve. Úgyhogy ránézésre megér egy próbát, bár mostanság besűrűsödnek kicsit a dolgok (meki második felvonás, talán a KFC is készül valami újjal), úgyhogy nem biztos hogy lesz rá kapacitásunk. De a vendégbloggereknek mindig örülünk :)

Képpel sajnos egyik termékről sem szolgálhatok. A kuponfüzet hátulján megtalálhatóak, szóval ha BK felé jár az utatok kérjetek egyet, és akkor szemetek elé tárulhat a csoda.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr476306390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása