Mega Pocket

2012. április 17. - Feiertag Erik

Épphogy csak vége lett a KFC előző promóció-sorozatának, máris újjal robbantanak, egy sokkal innovatívabbal. Twister integrált körettel, mondhatni. Jól hangzik, bár a menüben való vásárlást meglehetősen értelmetlenné teszi a dolog. Igaz azok, akik már a sárga mirelit-sültkrumpli gondolatától is rosszul vannak, ez jó hír - szóval nekem is.

megapocket.PNG

Végül is, a nagy újdonság szigorúan véve lenyúlás, a meki szokott minden évben hasonlóval jelentktezni, bár az nem wrap, de még csak nem is csirkés termék. A tortillatekercsben a csirkehúson kívül ezúttal sajt, jégsaláta, paradicsom, fűszeres majonéz van. Ez eddig mondhatni standard, semmi extra. Viszont most jön a csavar, mert kapunk bele rösztit. Így kép alapján kis csinos McBurik vannak a tekercsbe dugdosva, jól hangzik, és ha képes egyben maradni a cucc, feledtetheti az előző széria rosszabbul sikerült darabjait. Ráadásul ezt most nem egy hétig árulják.

Ja, és még valami, majdnem elfelejtettem. Pedig elég fontos dolog, a többiek is tanulhatnának ezen a téren, mert ezt bárminél el lehet játszani (és a BK el is szokta, csak két szendvicsnek állítják be a dolgot). Azaz a MegaPocket kérhető Hot&Spicy és Brazer csirkehússal is. Nincs ránk erőltetve a grillcsirke, mint az elmúlt hét hétben, éljen a klasszikus KFC-s "rántotthús"!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr456306433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása