ANGUS XT

2012. április 03. - Feiertag Erik

Nagy betűvel, mint az ír marha, amiből készül. A benga fekete dögöket (Aberdeen Angus) skót vad marhákból tenyésztették, melyeknek húsa "márványozottsága kitűnő, az egyenletes zsírhálóval átszőtt hús kiváló ízű, lágy és szaftos". Továbbá kiemelik, hogy rohadt drága, ennél fogva a szendvics is az lesz. A BK is áttörte az 1000 forintos "lélektani határt"? De legalább 175g marhahússal. Update: Nem mentek 1000 forint fölé. A szendvics 990, menüben 1590.

Már feljebb is elhangzott, de leírom mégegyszer. A szendvics lelke a 175 grammos Angus marhából készült húspogácsa, ami pont kétszer akkora, mint amit a Whopperben használnak. Rajta kívül saláta, majonéz, sajt, paradicsom, és lila hagyma van benne, meg valami piros szósz, valószínűleg BBQ, nagy hiba lenne, ha egy ekkora marhahúst nem ezzel támogatnának. A buci kukoricadarás, sokszor használták már, semmi extra. Meg lehet hozzá kérni steak burgonyát, nagy menüben plusz 120 forintért.

Egész jól hangzik, bár a lila hagyma nekem nem a szívem csücske, de azért nem szokott túlzottan bezavarni. Így első blikkre a hús fogja uralni az egészet, reméljük azért mást is lehet majd érezni. Ha elég sikeres lesz, biztosan lesz majd mindenféle változatban. Az ajánlat mától érvényes visszavonásig, vagy a készlet erejéig, de ezt biztosan tudtátok.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr366306439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása