BurgerKing újdonságok

2011. október 14. - Feiertag Erik

A BurgerKing szép csendben, mialatt a Whopper 20. évfordulóját nyomja a képünkbe, kissé megújult. Nem kell nagy dologra számítani, csak pár új szendvics, meg olcsósított Trattoria.

Az új szendvicsekkel kezdeném, ebből kettőt láttam kiplakátolva. Az egyik, a Grillezett Steakhouse, marhahús, saláta, paradicsom, BBQ, majonéz, és kis pirított hagyma darabok, volt már valami hasonló (ugyanez), akkor valamiért kicsit lehúztam, talán azért, mert prémiumként nem nagy szám, állandóba viszont elég jól hangzik.

A másik egy új csirkeszendvics, a mekis hosszú bucis vonalát követi. Saláta, hosszú panírozott csirkehús meg talán majonéz és paradicsom, de nem igazán emlékszem rá, csak futólag láttam.

Ja, és itt van a Trattoria dolog, a menük árát 1090 forintra mérsékelték, a szendvicsekért pedig 790-et kell fizetni, legalábbis az Allee-ben biztosan, eddig csak ott figyeltem fel az árra. Valószínűleg hamarosan új prémium ajánlat jön és gyorsan kiszórják a maradékot. Az olcsósítás alapján arra tudok gondolni, hogy nem igazán jött be ez az akció, hisz akkor teljes áron is elkapkodták volna az összeset.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr396306517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása