Grill Steakhouse!

2010. november 10. - Feiertag Erik

De szeretném úgy kezdeni a postot, hogy "ej megint egy de kurva jó burgert tett le az asztalra a BurgerKing!". De sajnos nem kezdhetem így. Úgyhogy ugorjuk is át a bevezetést,

és folytassuk a szendvics tartalmával. Saláta, paradicsom, saláta, majonéz, steakhouse szósz, bacon, és marhahús került némi sült hagymával megszórva egy méretes, parmezános buciban. Még most is kicsordul a nyála, ha elolvasom a hozzávalókat, de a valóságban valahogy nem állt össze.

A parmezánt és a steakhouse szószt nem lehetett érezni egy harapásnál sem. A majonéz és a szalonna néha érződött, és akkor nagyon finom volt, de mint említettem csak "néha érződött". A hús elméletileg grillezett, bár ez egyáltalán nem látszik rajta.

Igazából, ha jobban belegondolok Whopper íze volt az egésznek. A sült hagyma persze finom volt, imádom a sülthagymát, jó érzés volt ropogtatni, de ezen kívül tényleg csak egy Whopperrel van dolgunk. Nincs baj a burgerrel, csak nem érződik milyen különleges. Pedig a parmezános buci már eleve az.

Egy kicsit száraznak éreztem sajnos a szendvicset, úgyhogy érdemes menüben kérni vagy legalább egy olyan 130 forintos "egy húzásra" kólát venni mellé. Vagy megtölteni a kulacsunkat a vécén. Vízzel természetesen.

3,5 és 4 között vacilálok, nem tudom eldönteni. Legyen a kettő között, 3,75. Első és utolsó alkalom remélem, hogy ilyen fura számot adok valamire. Egyébként a burgert ajánlom, ha már BK-ben vagytok akkor egy Whopper helyett megéri. Talán még olcsóbb is picit.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr226306633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása