Keto az egyben a Zingnél!

2023. január 11. - Feiertag Erik

Hiszen visszatért a ha jól emlékszem tavaly bevezetett zsemlementes, csökkentett szénhidráttartalmú burgere, amit ha Fekete Pákótól rendelnénk, nagyot néznénk, mikor egy salátába csomagolt szendvics helyett kapnánk két normál hamburgert.

zing_keto_burger_honey_dijon_alacsony_szenhidrattartalom_bacon_cheddar.jpg

A visszatérő szendvics különlegessége ugye a fent is említett alacsony, mindössze 3 gramm szénhidráttartalom, és hogy egész viccesen salátát használnak buci helyett. Angus húspogácsával készül, valamint cheddar sajt, Portobello gomba, füstölt kolozsvári szalonna és Garlic mayo kerül bele, hát azért diétásnak nem feltétlenül nevezném, de ezt a Zing sem állítja róla.

Ellenben a salátákról, melyek a Keto Burger melletti januári újdonságok a hálózat éttermeiben, vagy akár az otthonunkban, amennyiben házhoz rendeljük a menüt. A uborkával, lilahagymával, batavia salátával, paradicsommal és honey dijon öntettel készülő salátaalap kérhető magában, roston sült vagy ropogós csirkecsíkokkal, steak csíkokkal, illetve grillezett kecskesajttal.

zing_keto_burger_salatak_get_fit_january.jpg

Woltos árak alapján a Keto Burger 2950 forintba kerül, a saláta pedig feltét nélkül 1590 feltéttel pedig 3150 és 3490 forint közt lehet a miénk. Ha már áraknál tartunk: amennyiben a Keto összeállítás nem tetszene, bármelyik burger kérhető zsemle helyett salátaágyon 650 forintos felár ellenében.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr2018023958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása