Új akciók a BurgerKingnél

2011. szeptember 04. - Feiertag Erik

 A BK most úgy látszik rámegy a jóárasításra, legutóbb ilyet talán Ernő idejében láttunk. Vajon mi lehet szegény sráccal? Ahogy a meki sajtburger ajánlatait elnézem, átszerződött hozzájuk.

De visszatérve a BurgerKinghez. Két új, a Party Pack-hez hasonló ajánlattal álltak elő. Az egyik két emberes farkasfalkáknak szól, a másik pedig családoknak, abból is a három fős változatnak. Ez így nagyon hülyén hangzik igaz? 

  • A Friends Pack 2 szendvicset, 2 burgonyát és két üdítőt tartalmaz - mindezek alig több mint egy menü áráért!

  • A Family Pack 3 szendvics, 3 burgonya, és 3 üdítő, amelyekből az egyik a gyerkőcnek jár - na meg a korona is, el ne felejtsd :)

Akkor most részletezzük a szendvicseket kicsit, mert a hivatalos leírás kicsit szegényes. A Friends Pack egy Whoppert és egy Dupla Sajtburgert, a Family Pack pedig egy Whoppert, egy ChickenWhoppert (grillezett csirkehús, nem olyan húspogácsa, mint a csirkeszendvicsben), és egy KIDS szendvicset tartalmaz. Ezen kívül utóbbinál az egyik ital és krumpli kis adag. A KIDS szendvicsekről pedig semmit sem tudok, szerintem sajtburger vagy hamburger.

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr196306536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása