CSÍPŐS!: Csípős New Orleans

2011. július 12. - Feiertag Erik

Nem szégyen a sírás, vállald be, égni fog a nyelv, a torok, felkavarja a gyomrot, és mindenki kidől. Legalább ilyen hatásra lehetett számítani a BK prémium akciójától, pirospaprikás háttér, fűszeres mozzarellák, furcsa töltelékes dupla sajtburger, meg Whopper méretű izé Jalapeno paprikával. Aztán jött a kopp, először a Mississippi BBQ-nál, nem csípett, akkor azt hittem, hogy majd a másik, a New Orleans, annak a nevében is benne van. Aztán az se csípett.

Fura egy szendvics ez. Finom, de valahogy olyan semmilyen. Van benne szósz, két féle is, de mintha nem is lennének, olyan az ízük, mintha nem lenne ott. És nem lehet ok, hogy kevés került bele, mert amikor először ettem tiszta lé voltam a burgertől. A buci fűszeres, tök jó, de elvész a szendvicsben, a paradicsom és a hús mindent elnyom, és végül csak arra lesz jó, hogy összekenje a kezünket. 

A szendvicsben amúgy egy hús, sajt, hagyma, paradicsom, saláta, két szósz (sárga-fehét; nem sikerült rájönnöm milyen ízesítésűek, talán a sárga a BigKinges, már a szín alapján, de basszus olyan jellegtelen volt mindkettő, tudom, hogy már leírtam, de akkoris), piros Jalapeno paprikák, meg a fűszeres buci.

Az a vicc, hogy a Jalapeno ellenére sem csípős, pedig az Xtra Long Chili Cheese-ben zseniálisan működik, na az csípős, meg nem szégyen a sírás, meg vállald be. Ez a promóció hatalmas puffanás a BurgerKingnek, sajnos. A másik szendviccsel mondjuk nincs baj, már ha nem nézzük az akció lényegét, zseniális ár-érték arány, és még finom is. Ez viszont csak egy Whopper, a Jalapeno és a két szósz ellenére. Nem emlékszem pontosan, de szerintem még nem volt, hogy 3 alatti pontszámot kapott volna tőlem valami, azért eddig mind finom volt, és egy kis extra volt bennük ahhoz hogy feltornásszák közepesre magukat. Ez viszont tök más, az extra olyan mintha ott se volna, sőt, még zavaró is (most a fűszeres buciról van szó). 2 és 2,5 között ingadozom, és most kicsit lefele húz a szívem, úgyhogy 2/5. Épp csak nem bukott meg, elkerülte az aláírás pótlást, mehet vizsgázni.

És még egy szép képet sem lehet kiszedni róla a honlapjukról. Folyton belelóg egy kólás pohár, vagy valami szöveg részlet, vagy egy nyilacska. PhotoShophoz meg nem értek:P

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr766306552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása