Hazai ízek: Vasalt Csirkeszendvics

2011. április 11. - Feiertag Erik

 A meki mostanság a magyar konyha előtt tiszteleg, hátha így nem lesz annyira zavaró, hogy 1000 forint fölé mentek a prémium szendvics árak, pedig de. A Retroburger elég rossz ajánlat, tekintve, hogy máshol fele annyiért lehet igazi Retroburgert venni, viszont a Vasalt Csirkeszendvics kívülről jónak tűnt, lássuk, ez igaz-e a belsejére is.

El kell ismernem, hogy a beharangozóban elég hiányos leírást adtam a szendvics tartalmáról, de a képek alapján csak azok látszottak (saláta, lilahagyma, sajt, majonéz, kígyóuborka, csirke), bár most így második ránézésre már nem tudom, miért hagytam ki a bacon-t, a paprikát, meg a piros szószt. Utóbbi egyébként enyhén csípős, piros aranyra hasonlító öntet, amiből igazából nem sokat érezni, kivéve ha kifolyt az ujjunkra, és onnan nyaljuk le. Ugyanez vonatkozik a bacon-re, a sajtra, meg a majonézre.

A sok zöldség szinte mindent elnyom, már ha épp benne van a szendvicsben, mert úgy telepakolják velük, hogy az első emelés pillanatában a fele a tálcán landol. Aztán minden harapásnál kiesik még egy kicsi, persze nem kímélve az ujjainkat, a tenyerünket, és rossz esetben a ruhánkat. Történelmi pillanat: Nem lesz felesleges a rengeteg szalvéta amit adnak.

De hogy ne csak hibákról legyen szó, álljon itt pár sor a csirkéről, amit viszont nagyon eltaláltak, finom, és omlós, és nem húspogácsa. Sajnos nem volt elég domináns, pedig akkor a meki talán legjobb csirkés szendvicse lenne.

Ez az összeállítás sokkal jobban működött volna Tortillába csavarva, akkor nem hullott volna, nem kent volna össze mindent. Igaz, az nem épp a legmagyarosabb dolog. Részemről 3,5/5. Pedig a hús, és a piros szósz nagyon el lett találva, a buci is jó volt, csak kicsit túltöltötték, eléggé ízelnyomó dolgokkal. Úgy érzem, nem ez a prémium akció lesz a legemlékezetesebb.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr26306577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása