Végre Le Franszia Sajt hetek

2011. március 08. - Feiertag Erik

 A BK 13 nappal az akció megjelenése után végre frissítette a honlapját, így ide is ideje kikerülnie a majdnem új ajánlatnak, amivel áprílis végéig tömhetjük magunkat.

Az akcióban két szendvics szerepel, az egyik a Founde Steakhouse, a másik pedig a Founde Grillezett Csirkemell. A két burger csupán abban különbözik egymástól, hogy míg utóbbiban grillezett csirkehús van, addig az elsőben marhahús pogácsa kapott helyet. Ami mindkettőben közös, az a saláta, a sült hagyma, a bacon, és a (ha jól látom) kukoricadarás buci, meg egy rejtéjes fehér szósz, ami nagy valószínűséggel sima majonéz. Ezen kívül van bennük sajt, de nem Cheddar, ami amúgy járni szokott.

Egész jó ajánlatnak tűnik, hasonló a tavalyi Grillezett Sajtos dolgokra, és azt nagyon eltalálták. Ilyen időkben, amikor a meki csak ilyen Dupla Whopperekkel jelentkezik marhahús fronton, a Founde Steakhouse könnyen sikeressé válhat, legalábbis szerintem.

A szendvicseken kívül ezúttal is van valami kis extra, most ementáli sajtfalatok. Kis panírozott ementáli sajtok, hasonló a cheddar sajtgolyókhoz, csak ennek más a formálya.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr206306590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása