Grillezett Sajtos Steakhouse!

2010. március 03. - Feiertag Erik

Megyek az Astorián a BK előtt, és mit látok? Grillezett Sajtos Steakhouse menü. Na, ezt ki kell próbálnom - mondtam, és kipróbáltam. (Ha jól emlékszem 1350 forintba kerül.)

Magyarországon nincsen alap Steakhouse. Sajnos, mert akkor most elég lenne azt leírnom, hogy miben különbözik a két burger, és nem kellene az egész tartalmat begépelnem. Mindegy. Tehát, mi van benne. Egy marhahúspogácsa, saláta, valami csípős szósz, és grillezett hagyma. Ja, és amitől Grillezett Sajtos a Steakhouse, a grillezett sajt! Mmmm... Külseje ropogós, belül pedig olvadt trappista ízlelhető, mely megédesíti a délutánját mindenkinek, aki kipróbálja. Ezzel csak az az egy probléma van, hogy olyan erőteljes az íze, hogy szinte minden mást elnyom. Kár, de azért így is nagyon finom burgerről van szó. A szendvics jól csúszik, nem szükséges sok üdítőt fogyasztani hozzá. Öt csillagot adnék rá az ötből, már ha csillagokkal osztályoznám a burgereket.

A buciról még nem írtam, mert az más mint a megszokott szezámmagos. Ilyen búza vagy kukoricadara van a tetején. Nem tudtam megállapítani melyik, csak azt, hogy nagyon hullik, és a fekete ruhán nagyon korpának tűnhet. Szóval, akinek tiszta korpa a ruhája, hivatkozzon a Grillezett Sajtos Steakhouse-ra.

Hogy a dimenzióiról is szó essen, egy Whopperes dobozban adják, de annak oldalait kifeszíti a burger hatalmas termete.

Más.

Nem csak a Steakhouse az újdonság most a BK-ban. Van ilyen Chips Burgonya is, mely keginkább a Chio Sültkrumplijára hasonlít, csak vastagabb annál. Nem rossz, de szerintem a rendes sültkrumpli jobb nála. +120 forintért nagy menüben is meg lehet kapni. Valami sajtos szósszal reklámozzák, nem próbáltam ki, biztos jó lehet.

És van egy másik szendvics is, mintegy válaszként a CBH-ra. Grillezett Sajt Deluxe. Abban külömbözik a Steakhouse verziótól, hogy a marhahús helyett csirke van, és került bele paradicsom is, meg talán más a szósz benne. Ilyet nem ettem, valószínű, hogy nem is fogok. Talán a sima Deluxe Csirkemell szendvicset kipróbálom egyszer.

A Grillezett Sajtos Steakhouset csak ajánlani tudom, próbálja ki mindenki, aki kicsit is szereti a burger különlegességeket.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr566306703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása