Sajtóetetés

2011. március 06. - Feiertag Erik

Kicsit megkésve, de itt van a KFC-s sajtóetetést (ez tök hülyén hangzik) röviden összefoglaló post.

Este 6-kor kezdődött, a KFC marketingese már várt ránk. Ha jól emlékszem, 4 embert hívott meg, de végül csak hárman jöttünk el. Rövid ismerkedést követően ettünk, meg persze kérdeztünk a KFC-ről, és a marketinges minket is kérdezett arról, hogy mi a véleményünk az étteremről. Megtudtuk, hogy még idén nyitnak vidéken is, hogy a Krushers-ben nincsenek jégdarabok, hogy nagyjából két havonta vannak új prémium akciók (fura, de eddig nekem nem tűnt fel, biztos mert nem figyeltem), és hogy lesz idén egy hatalmas durranásuk, de akkora, hogy csak ennyit árult el róla.

Röviden (de tényleg röviden) így tudtam összefoglalni, és ezúton is szeretném megköszönni a lehetőséget, egy élmény volt.

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr816306591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása