Twister Premium

2011. március 01. - Feiertag Erik

Mindíg is szerettem a Gyrost, meg az egyéb pitába/tortillába csavart finomságokat, ezért is örültem annak idején, amikor a KFC bejelentette a Twistert. Azóta sok víz lefolyt a dunán, a Twisterből pedig úgy látszik jól menő termékcsalád képződött, melynek egy már veteránnak mondható tagja a Twister Premium.

Mert Twister Premium volt tavaly is, és akkor nagyon ízlett, de idén nem ugyanezt adták ki újra, hanem megpróbáltak kicsit úgy tuningolni rajta, hogy alapjaiban változatlanul hagyták. A töltelék még mindig csirke, majonéz, saláta, paradicsom, sajt, és bacon, és mivel már eleve tartalmaz minden gyorséttermes extrát, ezen a téren nem is igen lehetett fejleszteni, és azt kell mondanom, hogy jól tették, mert még mindig tökéletesen működik.

De miben lett más. Például abban, hogy kidobták a paradicsomos tortillát, és helyette natúrba csavarták a tölteléket, melyet viszont kicsit megpirítottak, amitől kellemesen ropogóssá vált néhol a tészta. Ez az ami nekem annyira tetszett az új változatban, hogy kedvem lenne lejjebb venni kicsit az előző értékeléséből, csak hogy az új Premium a réginél jobb osztályzatot kaphasson.

Ezen kívül még melegen is tartják nekünk, hogy mindig friss legyen. Ez is egy kicsit dob az egészen, valahogy illik a tartalmához az, hogy meleg legyen. Ahogyan azt már az ilyen jellegű ételeknél megszoktuk, nem száraz, könnyen nyelhető, szóval nyugodtan fogyasztható üdítő nélkül is, már ha ellen tudtok állni az újra tölthető poharaknak. Részemről ez 5/5, akárcsak az elődje, de szeretném még egyszer megjegyezni, hogy ez jobban sikerült. Ha van kedvetek/időtök/pénzetek csirkézni egyet, és szeretitek a tortillába tekert dolgokat, akkor nem fogtok csalódni szerintem.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr566306596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása