Nem aprózza el az évkezdést a Don Pepe, hiszen akciós pizza és extra burger mellé két vadiúj ételkategória is felkerül az étlapra, hogy a változó szezonális kínálatról ne is beszéljünk!
Nem aprózza el az évkezdést a Don Pepe, hiszen akciós pizza és extra burger mellé két vadiúj ételkategória is felkerül az étlapra, hogy a változó szezonális kínálatról ne is beszéljünk!
Tavalyhoz hasonlóan ismét Gyulai kolbászos ételekkel karácsonyozik a Don Pepe, viszont ezek a többszörösen visszatérő pizzák már többször is előkerültek a blogon, ezért úgy gondoltam, valami mást próbálok ki december folyamán.
Most már talán nevezhetjük hagyománynak, hogy a Don Pepe Gyulai kolbásszal búcsúztatja az évet, hiszen tavaly ezekkel a menő kolbászos ételekkel zárták a szezont, így aki szívébe zárta ezeket a különlegességeket, annak ez felér egy előkarácsonyi ajándékkal!
Rémisztően érdekes feltétezéssel készült az ősz utolsó hónapjára a Don Pepe: a vegán verzióban is elérhető Halloween Pizzára ugyanis sütőtök került feltétként!
Méghozzá sertéshúzós, hiszen pulled porkkal készül a McDonald's újdonsága.
Tehát a Maestro Pulled Paullal folytatódik a kriminális, emberi nevekre keresztelt prémium szendvicsek sora. Így ránézésre nagyon eltalálták az összetevőket (BBQ szószos tépett sertéshús, marhahúspogácsa, ömlesztett cheddar sajtszelet, zöldborsos szósz, savanyú uborka és ruccola saláta mix), kérdés, hogy a valóságban milyen lesz.
Ugye néhány éve a Burger King is próbálkozott tépett sertéssel, az viszont inkább olyan érzést keltett, mintha valaki megrágta volna előttünk az ételt. Na meg rettenetesen édes is volt. Szóval régen voltam ilyen kíváncsi gyorséttermi újdonságra, reméljük a Meki jobban oldotta meg a malackodást.
Applikáció alapján 2990 forintról indul magában, míg menüben 3630-at kell érte fizetni. Van baconös opció is, ami 250 forintos felárat jelent.
Ezt kérdi a Burger King, úgyhogy a King’s Angry Andalouse-zal lehet, hogy rendesen odapörkölnek?
A Don Pepe ebben a hónapban különleges újdonságokkal rukkolt elő, melyek tökéletesen illeszkednek az ősz végéhez, kifejehetten halloweeni hangulatú ételeket rendelhetünk ugyanis november folyamán.
Kifejezetten erős termékkategóriája a tortilla tekercs a Don Pepének, nem véletlen, hogy szinte minden hónapban kapunk egy-két új ízvariánst. Ezúttal is ez az opció tűnt a legérdekesebbnek az akciós kínálatból, és ezúttal sem kellett csalódnom!
A szeptemberi nagyobb volumenű étlapfrissítést követően sem lazálnak a hazai étteremláncnál, októberre ugyanis négy újdonság is bekerült az akciós kínálatba!
Szeptember elején nem csak a szokásos havi akciókkal, de teljes étlapmegújítással is készült a Don Pepe, melynek részeként quesadillák is elérhetővé váltak. Új kategória lévén erre voltam a legkíváncsibb, úgyhogy egy marhahúsos variánst be is próbáltam!
Az újdonság három ízben érhető el: a csirkés-chorizós, a vegetáriánusnak is mondható Cheeselover és amit én is kóstoltam, a Beef&Bacon. Utóbbiba sajtkrém, jalapeno, vörösbab, kukorica, bacon, kaliforniai paprika, taco fűszer, darált marha, enchilada fűszer, cheddar és guacamole szószok, valamint mozzarella kerül. 2990 forintért vesztegetik, így a pizzáknál valamivel olcsóbb, viszont kevésbé laktató.
Korrekt összeállítás lett a Beef&Bacon Quesadilla. A külsejére olvasztott sajt és a jalapeno szeletek kifejezetten tetszettek, adnak egy kis extrát a dolognak. A marhás-babos töltelék is kellemes, nagyjából erre az ízvilágra számítottam. Bacon helyett viszont ilyen nagyobb sonka darabok kerültek bele, fura látvány volt.
Nem sok lehetősége van az embernek, ha mexikóit rendelne, szóval üdvözítő, hogy a Don Pepénél most már quesadilla is kapható. Az ízvilág is egész jó, szerintem akinek a mexikói jellegű, marhahússal készülő pizzák bejöttek korábban, azoknak ez is tetszeni fog.