Burger Kingbe viszki - King's Whisky BBQ

2022. július 18. - Feiertag Erik

A Burger King nálam egyelőre leszerepelt idén: volt az a nagyon cheddaros szendvicsük ami bár jónak ígérkezett, végül egy túltoltan tömény sajtos valami lett, nagy kedvenc Big Kingemet pedig Xtrásítás címszó alatt lényegében kiherélték. Szóval részemről fel volt adva a lecke, de a King's Whisky BBQ kapcsán már a promóképek is nagyon bíztatóak voltak, úgyhogy adtam neki egy esélyt - és milyen jól tettem!

burger_king_kings_whisky_bbq_hamburger_bacon_cheddar_viszki.jpeg

Egyébként talán pont azért tetszett annyira mert semmi extra, de azt mégis remekül hozza, már a nagy láncokhoz képest. Oké, van ez a viszkis BBQ szósz amibe még 0,9% alkohol is került, de azért ez nem egy olyan öntet ami megváltja a világot. Egy picit érzetre is más volt talán, de a prímet inkább a 150 grammos, a megszokottnál talán szárazabb húspogácsa vitte ami kifejezetten remekül áll ezeknek a szendvicseknek, több ilyen burger kéne a királyságba, illetve jó lenne ha bármit lehetne ilyen opcióval kérni. Mondjuk egy Bacon Kinget, csak a régi paradicsom nélküli és baconös majonézzel készülő variánst, amit néhány hete kivezettek.

Ezeken kívül bacon, cheddar sajt, paradicsom, saláta, valamint pirított hagyma van benne. Utóbbi miatt már akkor is húztam a szám, amikor megírtam hogy kapható ilyen szendvics, egyszerűen túlhasználttá vált az elmúlt években szerintem, illetve ritkán éreztem hogy valóban hozzátett volna az élményhez. Na most pont ez történt, valahogy a ropogóssága, és a hagymás ízvilága is remekül állt a szendvicsnek, talán pont a viszkis öntettel alkottak ilyen remek párost? Minden esetre meghökkentő volt mennyire jól tud működni ez az összetevő.

Szóval még a 3400 frointos menüár ellenére is egy remek darabnak tartom, noha nem okozott emlékezetes ízrobbanást, csak simán egy nagyon jól kitalált és esetemben elkészített gyorséttermi burger volt vaskos hússal, kellemesen sós baconnel, az átlagnál valamivel speckóbb BBQ öntettel, némi cheddar sajttal és a meglepően sokat hozzáadó pirított hagymával.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr5017880601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása