Street food őrület a Balatonon!

2021. július 02. - Feiertag Erik

Nyáron nem lehet az ember jobb helyen, mint a Balaton partján. Így vannak vele a hazai büfékocsik is, hiszen sokan levonultak a magyar tenger környékére, és még többen érkeznek majd, ahogy elindul a Food Truck Show tókörüli turnéja!

food_truck_show01.jpg

Júliusban és augusztusban rengeteg, összesen 95 kocsi vesz részt a balaton környéki rendezvényeken, kiszolgálva az éhező nyaralókat, vagy akár azokat, akik pont a különleges csemegék miatt látogatnak el egy-egy eseményre. A főszervező, V. Horváth Zoltán elmondása szerint körülbelül 200,000 vendéget várnak a nyár folyamán, illetve kiemelkedő figyelmet fordítanak a július elsejével bevezetett környezetvédelmi szabályoknak, és növényi eredetű, akkreditált minőségű műanyaghelyettesítőkkel dogloznak, melyek nem fognak gondot jelenteni a későbbi komposztálási folyamatok során.

terkep_2021_balaton.jpg

A Balaton környéki események már ma elkezdődnek a Keszthely Feszttel, de ezen kívül is még 5 alkalommal nyílik lehetőségünk, hogy a nyaralást egy kis különleges streetfood kóstolással is kiegészítsük.

Keszthely Feszt: július 2-4.

Food Truck Show Balatonfüreden: július 9-11.)

Tihany Placc: július 21-25

Paloznaki Jazz Piknik: július 29-31.

Keszthely, Food Truck Show: augusztus 13-15.

Veszprémi Utcazene Fesztivál és Food Truck Show: augusztus 25-28.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr5016609992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása