Viszkis Burger

2017. november 28. - Feiertag Erik

Múlt héten startolt a mozikban a Viszkis, mely az ismert bankrabló történetét igyekszik feldolgozni. Ezzel párhuzamosan, kvázi a film marketing kampányának részeként a Zing bemutatta azonos névre keresztelt szendvicsét, melyet ráadásul az ország első viszkivel készülő hamburgereként aposztrofáltak. Nekünk több nem is kellett, megkóstoltuk, most pedig megírjuk, érdemes-e rárepülni!

img_20171125_130210-01.jpeg

És végre egy hamburger, ahol a hús kapja a legtöbb figyelmet: hat órán át pácolják Jack Daniel's viszkiben, sütés közben pedig házi viszkis szósszal glasszírozzák. Ennek ellenére mi nem éreztük kellemetlenül soknak az ital ízét, sőt, ki sem igazán tudtuk venni, a hús viszont zseniális volt, puha, szaftos, nem egészen átsütött marha, a szendvics pedig a pác miatt kissé csípős, de érezhetően nem a mustártól (mert hogy az is van benne), hanem a viszkitől.

Egyébként a fentieken kívül füstölt cheddar, pirított hagyma, uborka, lolo saláta, fry szósz és ökörszív paradicsom kerül a burgerbe. Ezek úgy elvoltak a burgerben, némileg hozzá adtak ugyan az ízélményhez, de számunkra mindenképp a különlegesen elkészített húspogácsa volt, ami belopta magát a szívünkbe.

Árban egyébként egyáltalán nem vészes darab, ha figyelembe vesszük az összetevőket. 1790 forintért kapni ennél sokkal rosszabb szendvicseket is. Üdítővel és krumplival is csak épp a nagy láncok környékére kerül, ami elég jó ár/érték arányt jelent. Ráadásul ha bemutatjuk a mozijegyünket, jelenleg ingyen jár mellé burgonya, amit érdemes lehet kihasználni.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr2313389955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása