Hamburger csomagokkal támad a Pizza Hut Cipruson

2017. április 24. - Feiertag Erik

Hallottunk már hasonló pizzatésztába bugyolált hamburgerekről a tengeren túlról, azonban európai éttermekben még nem láttunk hasonlót. Ennek is eljött az ideje, hiszen a ciprusi Pizza Hut három ilyen szendvics csomagot is bevezetett!

pizza-hut-cyprus-hut-burger.jpg

A Pizza Hut, ha már töltött pizza, inkább a sajttal tömött szélekről híres, mi is kóstoltuk annak idején az azóta itthon kivezetett Cheesy Bites kiadást. A Cipruson piacra dobott, nagyjából 1100 forintért kapható Hut Burgerek egyáltalán nem tűnnek drágának, kérdés persze, hogy mekkora is egy adag, de biztosak vagyunk benne, hogy laktató kis szeretet csomagokról van szó. A három ízvariáns a következő:

Texas BBQ Hut Burger: marhahúspogácsa, fűszeres BBQ szósz, bacon, cheddar sajt, friss paradicsom

Philadelphia Hut Burger: marhahúspogácsa, bacon, Philadelphia krémsajt, cheddar sajt és paradicsom

Hut Classic Hut Burger: marhahúspogácsa, marinara szósz,cheddar sajt, friss paradicsom

Reméljük előbb-utóbb a hazánkban is egyre erősebben jelen lévő Pizza Hut nálunk is bevezet hasonló terméket, még ha csak rövid időre is. Mi mindenképp rá fogunk harapni, ha így lesz!

via Brand Eating

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr5612436217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása