Viszki ízű kávéval támad a Jack Daniel's

2017. január 17. - Feiertag Erik

Nem feltétle gyorskaja kategóriájú hírt találtunk a minap, de annyira furcsa, hogy muszály megosztanunk veletek: viszki ízű kávét dobott piacra a Jack Daniel's!

jack-daniels-whiskey-coffee-cover.jpg

A világ egyik legismertebb égetett szeszeket gyártó vállalata a World of Coffee-vel lépett partnerségre, hogy megalkossák a reggeli italt, amire minden viszkirajongó vágyott. A Tennessee Whiskey Coffee névre keresztelt termék közepesre őrölt Arabica kávéból készül, melyet Jack Daniel's Old No. 7 Tennessee viszkivel itatnak át. A kész termék - sokak bánatára, mások örömére - elvileg alkoholmentes, tehát vezetés előtt is elkortyolhatunk két ujjnyi jeget dupla kávéval.

Az egyelőre csak a Jack Daniel's online áruházában kapható termék 250 grammos fémdobozos kiszerelésben, illetve 43 grammos mini csomagban érhető el, árazása pedig 21.95 és 6.95 dollár, tehát akár 2000 forintért is belekóstolhatunk a jelenleg kapható egyik legkülönlegesebb italba. 

via Food Beast

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr7512130885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása