Csokis-sütőtökös burgonyával újít a Meki

2016. szeptember 23. - Feiertag Erik

Japán, Japán, Japán... Ha meglátjátok ezt a szót az oldalon, tudhatjátok, hogy valami egészen furcsa összeállításra számíthattok. Most sincs másként, hisz a helyi McDonald's sütőtökös-csokis sültkrumplival ünnepli Halloweent.

umjc7rbfzoriufjtq4uf.jpg

A csokoládés krumpli annyira nem nagy újdonság, ilyet már árultak a szigetországban, és minden bizonnyal sikeres volt, hisz hamarosan ismét étlapra kerül. Most viszont kiegészítették némi sütőtök öntettel, ami nem hangzik túl ínycsiklandóan. Az új termék pontosan 5 nap múlva lesz megvásárolható, úgyhogy ha valaki épp oda utazik mostanában, meg is van az első dolog, amit meg kell kóstolnia.

main_160831b.jpg

Nyilván nem egyedüli tagja lesz majd a Halloweeni promóciónak, de más termék még nem szivárgott ki sajnos. A cég honlapja szerint jelenleg tükörtojásos hamburgerek képzik az időszakos kínálatot két marhahúspogácsával, sajttal és némi szalonnával, illetve egy vélhetően dupla halas Filet-o-Fish szendvics.

via Kotaku

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr1711736923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása