Filléres Filler a KFC-ben

2016. augusztus 21. - Feiertag Erik

A grill szezon még közel sem ért véget, a csirkés lánc viszont mégis feldobta kínálatát egy megfizethető újdonsággal.

filler.jpg

Ez a Filler, melyet leginkább BSmart csomagban érdemes megvásárolni, hiszen így csak 100 forinttal kell többet fizetni, és jár mellé egy adag sült burgonya is. Az amúgy 350 forintos szendvics speciális, ketchupös-majonézes szószt, savanyú uborkát, salátát, és egy H&S csirkemellcsíkot tartalmaz.

img_20160819_175915_custom.jpg

A sima bucinak hála nagyon emlékeztet a Meki sajtburgerére, vagy inkább a KFC korábbi mini-szendvicsére, a Rockerre. Ízéről is kicsit előbbi juthat az ember eszébe, az édeskés szósznak és a savankás uborkának köszönhetően, de a pikáns KFC panírral készült hús gondoskodik róla, hogy sokkal inkább Sanders ezredeshez kössük a terméket, mint az M betűs lánchoz.

img_20160819_175900_custom.jpg

Árkategóriájában szerintünk remek darab a Filler, kis újdonság azoknak, akik nem szeretnek sokat költeni egy-egy gyorséttermi látogatás során, de mégis valami ízletessel, valami újjal csillapítanák éhségüket.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr6811069540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása