Szaftos Malacokat kóstoltunk

2016. június 12. - Feiertag Erik

Kis késéssel, de hétfőn végül bemutatkoztak a Burger King nyári újdonságai. A Pulled Pork sertéssel készülő szendvicsekre nagyon kíváncsiak voltunk, hisz az Angriest Whopper után ismét olyan termék jutott el hozzánk, ami külföldön már bizonyított.

pulled_pork_burger_king_custom.jpg

Ami persze még nem jelenti azt, hogy minden tökéletes. Nem is az, hisz csak az egyik szemünk nevet. Ugyanis a Pulled Pork Burger, mely 990/1490 forintos áron kapható, egy nagyobbacska Mekis sajtburgerrel vetekszik. Ettől még lehetne jó, de sajnos ez sem jött össze. Pedig a két szendvics közül ez volt, ami jobban érdekelt: a múltkori posztunkban röviden ismertetett Pulled Pork sertéshúson kívül csak BBQ szósz, hagyma és uborka került az Angus burgerekből ismert vajas buciba.

Klasszikus ízekre számítottam a Szaftos Malaccal kiegészítve, helyette kvázi egy desszertet kaptam hamburgernek álcázva. A hús édes, a barbecue szósz édes, a buci édes, a zöldségek pedig bár nincsenek elnyomva, nem elegek a mérleg egyensúlyba állítására. Ez a szendvics egyszerűen gejl, amit még süteményben sem mindig visel el az ember.

pulled_pork_whopper_custom.jpg

A fentiek alapján úgy tűnhet, hogy utálom az egész termékvonalat, de nem, maga a Szaftos Malac szerintem korrektül sikerült, bár kicsit pépesebb annál, mint amit korábban a néhai Varietében tapasztaltam. A Whopperben viszont teljesen jól működik, mint második szósz a majonéz mellett. Ezen kívül sima Whopper összetevők találhatóak benne: marhahúspogácsa, sajt, hagyma, paradicsom, saláta és uborka. Menüben 1990 forintba kerül, amivel nem lóg ki a mai promóciós kínálatból.

Ízre egy átlagos Whopper, kiegészítve a malac enyhén édeskés ízével. Összességében tetszett, talán több sertés juthatott volna bele, de így is elégedett voltam. Ha valamelyiket kipróbálnátok a két Pulled Pork burger közül, ez legyen az.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr958800412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása