Édes csirkék, avagy végigettük a KFC akciós kínálatát

2016. május 09. - Feiertag Erik

Tavaly nagyon bejött a KFC-nek ez a távol-keleti promóció, így nem meglepő, hogy hasonló ízekkel tértek vissza így tavasz végén, nyár elején. Mi mást tehettünk volna, mint hogy mindenből kértünk egyet-egyet, és végül hazáig gurultunk!

img_20160429_104439_custom.jpg

Elsőként mindjárt a legígéretesebb darabbal, a Bahn Mi szendviccsel kezdtünk. Ebbe két H&S Strips kerül, valamint vékony szálakra vágott sárgarépa és retek, majonéz, teriyaki és édes-savanyú szósz, szezámmag, uborka és némi saláta. A kicsit kifli szerű Bahn Mi zsemlét jól megpirították, így nem áztatják el a szószok, ami kifejezetten tetszett. Kicsit nehézkesen fogyasztható, a szószok könnyen lecsöppennek a szélén, így nem árt vigyázni vele, de a többi összetevő nekem mind benn maradt, ugyanakkor egy olvasónk beszámolója szerint ki lehet fogni olyat is, amiből sok minden a tálcán landol. 

Szendvics fronton idén volt már egy Dupla Granderünk amit egyszerűen nem lehet überelni, a Távol-Keleti Bahn Mi viszont ha méretben nem is, de ízben felveszi vele a versenyt. A szószok dominánsak és együtt meglehetősen édesek, de mégsem zavaróan, közel sem gejl az élmény. A csípős csirkecsíkok erejét elnyomja a sok zöldség és az előbb említett öntetek, így végül egy kellemesen visszafogott, édes-zöldséges tavaszi-ázsiai szendvicsünk marad, amit mindenkinek ki kell próbálnia, aki kicsit is nyitott a gyorséttermek termékei iránt!

Hasonlóan jól sikerült a Twister is, melybe csirkemellcsíkokon kívül uborka, saláta, újhagyma, teriyaki szósz, majonéz és némi szezámmag kerül. Az eredmény ezúttal is édeskés, ugyanakkor a csirke íze erőteljesebb, ami klasszikusabb KFC-s ízvilágot eredményez. Ezen kívül a tortillatekercs nagyon egyben van, így ha valaki nem szereti összekenni magát az étteremben, inkább ezt válassza.

img_20160429_104147_custom.jpg

Vagy a vacsidobozt, mely szeletelt H&S Strips csíkokat jelent, zöldborsós-kukoricás rizst, és némi teriyaki szószt. Az összetevők aránya itt egyénileg szabályozott, hisz a villára abból és annyit szúrunk fel, amennyit szeretnénk. Az öntet itt is meglehetősen édes, ami nagyon jól megy a csípős KFC csirkéhez. Egy tipp így a végére: érdemes jól átkeverni az ételt, így jobban eloszlik az erőteljes teriyaki szósz, és egyenletesen lesz édeskés minden falat.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr888697370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása