Vérvörös bucival támad a hazai Burger King

2016. március 30. - Feiertag Erik

Annak idején épp a japán Burger King indította útjára a színezett hamburgerzsemlék korát, mely időről-időre újra előbukkan. Tavaly Halloween környékén az Egyesült Államokban ugyanez az étterem mutatott újat a témában, hisz nem csak feketítették a zsemlét, de ízesítették is. Itt a folytatás, ezúttal piros bucival, ráadásul Magyarországon is!

angriest.jpg

Az Angry Whopper már hazánkat is megjárta (sajnos csak) egyszer, nagyon szerettük és azóta is várjuk visszatérését. Végre ez a nap is eljött, nem is akárhogy: ezúttal Angriest Whopper néven, csilipaprikával és paradicsommal megpirosított zsemlében, így vélhetően minden eddiginél csípősebb szendvicsről beszélhetünk. A tartalom marhahúspogácsa, sajt, jégsaláta, paradicsom, bacon, ropogós hagymaszirmok, jalapeno paprika és csípős szósz, így ezen a téren nem történt lényeges változás.

deluxe.jpg

Akinek túl bizarr ez a színezett-ízesített buci, azoknak egy egyszerűbb, Pikáns Deluxe Csirkeszendvicset állítottak össze. Ebbe panírozott csirkemell, jalapeno paprika, sajt, paradicsom, saláta, és csípős szósz került.

A csupán néhány hétig kapható szendvicsek ma startoltak, árról viszont nincsenek információink. Egy menő játékról viszont igen: töltsd fel képed #WhopperFace hashtaggel Instagramra, és értékes nyereményben részesülhetsz. Ezzel kapcsolatban részleteket itt találtok.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr188546618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása