Mexikói újdonságok a KFC-ben

2016. március 01. - Feiertag Erik

Tavaly tavasszal jelent meg a KFC először rizses étellel, ami olyan sikeres lett, hogy nem sokkal később még abban az évben láthattunk folytatást. Idén márciusra pedig eljött a harmadik felvonás, ezúttal latin amerikai tájakra kalauzolva minket a Qurrito és egy új termék, a Burrito középpontba állításával.

kfc_burrito_mb_st.jpg

Előbbit remélem senkinek sem kell bemutatnom: valamikor nyáron vált állandó termékké a lánc kínálatában, lecserélve az általunk nagyon kedvelt MegaPocket-et. Változatlan áron (990 magában, 1690 menüben) és belsővel (Strips csirkemellcsíkok, BBQ szósz és sajt) jut a ma startoló akcióban kiemelt szerephez. Ugyanakkor négy extrával is bővíthetjük, melyekből egy 100 forintba, majd minden további 50 forintba kerül: paradicsom, vörösbab, kukorica és tejfölös szósz. Ilyen módon +250 forintért egy meglehetősen jól kitömött tortillát kapunk a pénzünkért.

kfc_qurrito_extrak_a4_st-il-dt.jpg

Az igazi újdonság azonban nem ez, hanem a Burrito, ami gyakorlatilag egy kis tortillába tekert csomag korianderes fűszerezésű rizzsel, H&S panírban sütött csirkemell falatokkal, jégsalátával, paradicsomos-habaneros és tejfölös szósszal. Az árazás megegyezik a Qurritoéval, tehát 990 forintért megkaphatjuk magában a Burritot, 1690-ért üdítővel és burgonyával menüben, míg 1990 forintért Box kiszerelésben az előbbieken felül még némi Hot Wings csirkeszárny is jár hozzá. Sajnos extrákkal nem bővíthetjük, pedig talán jobban is állna neki, mint a Qurritonak.

kfc_burrito_glamour.jpg

Akik szerették a régebbi minivacsi jellegű rizses termékeket, azok is kapnak egy egészen jónak ígérkező ajánlatot: köszöntsétek a Burrito Lunchboxot! Ez lényegében egy nagyobb adag korianderes rizs H&S panírban sütött csirkemelldarabokkal, némi salátakeverékkel, tejfölös szósszal és reszelt cheddar sajttal. Magában drágább mint a fenti termékek, így 1290 forintot kell fizetnünk érte, azonban menüben, mivel csak üdítő jár hozzá, 1490 forintnál megáll.

kfc_kukorica_mb_st-il-dt.jpg

Mivel év elején sokan szerették az új sültkrumpli kiszerelést, ezúttal is kapunk egy hasonlót. Most kukoricával és sajtszósszal öntik nyakon a burgonyát, tehát jól illeszkedik a latin amerikai promócióhoz. Az ár 390 forint, ami nem olcsó, cserébe egész nagy adagot kapunk. Ezen kívül vajas kukoricából is érkezik egy kisebb változat, ez 190 forintért kapható, így akit kicsit is érdekel milyen a KFC féle tengeri, itt a lehetőség olcsón kipróbálni.

Ahogy megszokhattátok, a KFC különböző éttermei más-más árazással működnek, így a fentiek is inkább tájékoztatás jellegűek.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr468430750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása