Legyőzhetetlen újdonságok a Burger Kingben

2015. szeptember 29. - Feiertag Erik

Nyár elején mutatkozott be az Angus Bacon Cézár, ami bár jól sikerült, azért valljuk be, ideje volt már egy kis vérfrissítésnek. Végre ez a nap is eljött (pár hete), és bár a név friss, a szendvicsek annyira azért nem újak.

sajtosak.JPG

Az akció két Xtra Long szendvicset tartalmaz, viszont ezt dobták, helyette a meglehetősen furcsa Sonka Herceg és Fülig Chili néven kerültek forgalomba a szendvicsek. Egyébként egy csirkés és egy marhahúsos burgerről van szó, tehát visszatértünk a jó öreg egy ilyen egy olyan formulához, ennek biztos fognak örülni páran.

Sonka Herceg két panírozott csirkehúst, salátát, majonézt és sajtot tartalmaz, valamint nevének megfelelően, pár szelet sonkát. A Fülig Chili egy Xtra Long Chili Cheese szendvics más szószokkal, így a marhahúspogácsát, a jalapeno paprika és a sajt maradt, helyette egy piros chili szószt kapunk.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr367849742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása