Mi jobb egy Big Mac-nél? Hát egy rántott Big Mac!

2015. augusztus 29. - Feiertag Erik

Nincs kedved főzni, de egy Big Mac csak úgy magában túl kevés lenne? Itt egy laza tipp, mivel tehetitek igazi ebéddé!

rantott_big_mac_mcdonalds.jpg

A Big Mac alapból korrekt szendvics, két marhahúspogácsa, sajt, saláta, hagyma meg a speckó édes szósz alkotja. Nem rossz, de lehetne jobb. Mondjuk úgy, hogy kirántjuk! Nem hiszem, hogy a folyamatot túlzottan magyarázni kellene, de milyen recept lenne ez instrukciók nélkül? Szóval:

rantott_big_mac_mcdonalds_1_1.jpg

Végy egy frissen szüretelt Big Mac-et, két tojást a KFC tyúkok alól, majd egy kis panko morzsát (zsemlemorzsa is jó). Néhán fogpiszkálóvan biztosítsd a szendvicset, hogy egyben maradjon, majd forgasd meg először a felvert tojásban (mindenütt fedje be), aztán a panko morzsában. Ismételd meg a lépéseket, majd merítsd forró olajba, míg aranybarna nem lesz.

rantott_big_mac_mcdonalds_1.jpg

Végül ne felejts el képet posztolni Instagramra, ahogy a Peep My Sneaks tette. Hisz tudjátok, amit nem osztotok meg, az meg sem történt. ÉS EZ BIZONYÍTOTT TÉNY. Egyébként mi is fenn vagyunk, @FastFoodCentralHU néven.

Jó étvágyat!

via Peep My Eats

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr227742224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása