Visszatért a csirkés és a baconös Big Mac!

2023. május 11. - Feiertag Erik

A McDonald's néhány visszatérő újítással látta el ikonikus szendvicsét. A Chicken Big Mac és a Big Mac Bacon mindkét esetben tartalmazza az eredeti Big Mac szószt, de a hozzávalók kiegészültek vagy épp megváltoztak, így mégis új ízeket kínálnak a rajongók számára.

bigmac_chicken_bacon.png

A Chicken Big Mac új megközelítése a hagyományos Big Mac-nek csirkemell darabokból készült pogácsákkal. Ezeket először pácolják, majd panírozzák, így a csirke ízvilága mellett kellemes ropogósságra is lehet számítani. Az ömlesztett cheddar sajt, a friss jégsaláta, a kapros savanyú uborka és persze az öntet is megtalálható benne.

A Big Mac Bacontől azért nem kell annyira nagy extrára számítani, de így is örömteli, hogy kedvenc sertésrészünk is tiszteletét teszi a szendvicsben. A megszokott marhahúspogácsát, cheddar sajtot, jégsalátát, kapros savanyú uborkát és az öntetet tehát némi bacon egészíti ki, amivel ugye minden jobbá válik, és ez nyilván igaz a Big Macre is.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr6518121470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása