Paradicsom burger japánból

2015. augusztus 03. - Feiertag Erik

A paradicsom nem újdonság hamburgerben. Azonban paradicsom mint zsemle? Van ennek értelme egyáltalán? Japánban igen, és nem csak azért, mert ott lényegében mindennek van értelme. A MOS Burger ugyanis elhozta az őrületes Paradicsom Menüt!

paradicsom_burger.png

A japán illetőségű étteremláncok szeretnek kísérletezni, a MOS Burgernél például szinte minden szendvics kérhető zsemle helyett rizspogácsákban, aki pedig diétázik, annak akár salátára is lecserélik a bucit. Mostantól viszont az egyik tokiói éttermükben délután kettő után egy új, speciális menüt szolgálnak fel, ahol paradicsomból készül a hamburger.

paradicsom_burger_03.jpg

A Toma-mi Burger, mely neve a 'tomato' (paradicsom) és a 'mi' (gyümölcs) szavak összekapcsolásából született, csak menüben érhető el 880 jenes áron, azaz körülbelül 1985 forintért. Az összeállítás különlegessége a szendvics mellett az, hogy sült krumpli helyett salátát adnak: paradicsom, mozzarella sajt, bazsalikom, olívaolaj és balzsamecet egy pohárba halmozva.

A hamburger egyébként a bucit leszámítva semmi extra: a félbevágott paradicsomba egy marhahúspogácsa, saláta és hagyma kerül, meg némi szósz. A Rocket News 24 tesztje szerint a paradicsom egyébként nagyon jó minőségű, még a zöldjét is precízen eltávolították.

Ti mit gondoltok, elférne a Meki étlapján a Gluténmentes Dupla Sajtburger mellé egy Diétás Paradicsom Burger?

via Rocket News 24

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr637674914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása