Microsoft a gyorséttermi iparban?

2015. január 13. - Feiertag Erik

Az egyre hanyatló amerikai vállalat meglepő vonalon kezdett mozgolódni: a TGI Friday's-zal és a Hardees's-zal karöltve kívánja tovább növelni a gyorséttermi kiszolgálás sebességét és minőségét.

mcrosoft.jpg

A Microsoft új partnereket jelentett be a National Retail Federation Annual Convention (kb. Nemzeti Kiskereskedelmi Szüvetség Éves Gyűlése) során. Ezek egyike a Hardee's, ahol 30 étteremben új, Windows 8.1 alapú kioszkokat tesztelnek. A videó szerint azt adják a vásárlóknak, amit akarnak, és ők digitális rendelést akarnak, így megkapják. Ez egyrészt nem csak gyorsabb kiszolgálást,de frissebb ételeket is eredményez, a személyzet pedig nincs többé a pult mögé szorítva, kijöhetnek és meggyőződhetnek arról, elégedettek-e a vendégek.

Ezt követően arról esik szó, miért volt jó döntés a Windows 8.1 mellett dönteni. A vállalat alapvetően a Microsoft operációs rendszerét használja, így könnyen alkalmazkodhattak, az Intel gyártotta hardver erős, és az egész összességében nagyon olcsó. A Hardee's vezetősége pedig épp ilyen megoldást akart látni.

Hasonló koncepciót tesztel a TGI Friday's Texas és Minnesota állam hat városában, ahol pincéreik Dell Venuve 8 Pro tableteket használnak. A Microsoft szerint az eszköz segít a várólista és a sor kezelésében, csökkenti a hibák lehetőségét és a tréninghez szükséges időt. Márciusban a program 80 új étteremmel bővül, ami jól jelzi sikerét.

via Windows Central

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr867065651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása