Lekerül a McRoyal a kínálatról!

2014. december 18. - Feiertag Erik

A McDonald's bár még mindig bőven dominál, folyamatosan veszít népszerűségéből. A cég komoly lépéseket tett és tesz ennek megváltoztatása érdekében, először is lecserélték az Észak-amerikai CEO-t, és teljesen új területeken kívánnak megjelenni termékeikkel. Most pedig megvágják az állandó kínálatot, a fejesek úgy gondolják, a nagy választék házon belül teremt túlzott konkurenciát. Ennek lesz áldozata az ikonikus Sajtos Negyedfontos, vagy ahogy mi hívjuk, Sajtos McRoyal.

royal2.jpg

Az intézkedés, mely nyolc terméket fog érinteni, azért nem annyira drasztikus, mint amilyennek elsőre tűnik. Az Egyesült Államokban nem csak egy-két változata kapható a Royalnak, hanem négy (Bacon Habanero Ranch, Bacon & Cheese, Deluxe). A klasszikus kiadás marad, így egyelőre úgy tűnik, a következő generáció is érteni fogja miről van szó a Ponyvaregény főcím utáni jelenetében.

royal.gif

A változás főként prémium termékeket fog érinteni, úgy mint különböző extrább McWrap és Premium Chicken Sandwich változatok. Végleges lista még nincs, egyelőre pár étteremben tesztelik az új menüt. A lépés egyébként szükségesebb mint gondolnánk, állítólag sokszor a konyhai dolgozók se tudják mi van, annyira átláthatatlan és nagy a választék.

via Food Beast

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr796993613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása