Éjjeli menü a szingapúri Mekiben

2014. augusztus 19. - Feiertag Erik

Távol-Keleten lehet a legfurább dolgokat találni, ebben azt hiszem megegyezhetünk a Lotteria időszakos termékei és a Pikachu Cafe ismeretében. Ezúttal Szingapúr csatlakozik a sorhoz a világ legnépszerűbb gyorsétteremláncával karöltve. Éjjeli menüt kíván az álmatlanoknak, nem is akármilyet!

01 (Custom).jpg

A menü nagyágyúi a két hamburger, melyeket itthon is jó lenne éttermekben látni. A Classic Twilight Burger marhahúspogácsát, pulykaszalonnát, sajt szószt, grillezett hagymát, paradicsomot, salátát és amerikai sajtot tartalmaz, míg a full extrás kiadás, a Grand Twilight Burger (alábbi képeken) különlegessége a tojás, valamint a Big Mac szerű emeletes felépítés.

Rajtuk kívül a frissítő Pink Grapefruit McFrizz (grapefruitlé és Sprite keveréke), valamint brownie fagyival, és az itthon álompite néven futó ugyancsak fagylalttal tálalt McDonald's féle pite kapható az esti órákban.

Nem annyira egyedi ötlet az éjjeli menü gondolata. Az Egyesült Államok néhány éttermében tesztelt már hasonló elképzelést a lánc, akkor reggeli termékeket, különböző McMuffin-okat kínáltak éjfél körüli órákban. A dolog sikerét jól mutatja, hogy azóta sem lett általános dolog a specifikus éjszakai kínálat.

Az akció csak néhány kiválasztott étteremben érvényes este 6 és reggel 4 közt, szóval ha épp Szingapúrba készültök és valami különlegeset Mekiznétek akkor ilyen tájt érdemes betérni a nagy sárga M alá.

via Brand Eating, a képek pedig Travelling McDonald's

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr206615779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása