Ha biztosra mennél: Whopper GuacaBeef

2013. szeptember 24. - Feiertag Erik

Múlt héten indult útjára a Burger King régi-új promóciója, melynek marhahúsos tagját mi is leteszteltünk annak idején. Azóta viszont sok víz folyt le a Dunán, és ma már nehezen fogadom el, hogy egy csupán szószokkal újító burger 5/5-öt kaphatott (bár a kevesebb néha több vonalon mostanában is akadnak kimagasló pontszámok), így újra gorcső alá vettem a California Whoppert, vagy ahogy idén hívják, a Whopper GuacaBeef-et.

smallWP_20130918_16_52_30_Pro.jpg

Hiába telt el három év, az összetétel nem változott. Valószínű, hogy akkor sikeres volt a termék, máskülönben egy-két apró finomítást biztosan eszközöltek volna, ahogyan a Meki szokta hasonló esetekben. A marhahúspogácsán, salátán és paradicsomon kívül sajt, bacon, valamint Guacamole és Cayenne szósz található a burgerben. Az összhatás meglepően jó, mindent érezni, minden hozzátesz az élményhez, bár az önteteket nem kóstoltam még külön, így nem tudom mennyire volt hangsúlyos egyik vagy másik.

smallWP_20130918_16_51_48_Pro.jpg

Olyannyira nem tudom, hogy igazából nem is emlékszem semmilyen szósz ízre. Enyhén csípős volt, ez biztosan az egyik öntet velejárója, de kiérezni nem éreztem semmi különlegeset, a hús-bacon-sajt kombó vitte a prímet. Mondjuk a barbecue más stílusú szósz, de amúgy nagyjából hasonló volt az összhatás, mint egy Western Whopper esetében, ami bár finom, annyira nem pozitív dolog egy promós burger esetében.

smallWP_20130918_003.jpg

Változott az ízlésem, vagy legalábbis az "értékelési procedúra" finomodott annyit, hogy erre most nem tudok 5/5-öt adni. Ízlett, de valahogy a szószok nem voltak elég dominánsak (vagy kioltották egymás ízét). Mostani viszonyok közt egy 4/5-öt ér nekem, és bár ez alapesetben azt jelenti, hogy simán rendelnék újra, most olyan erős a mezőny, hogy inkább a konkurensekkel való kísérletezésre buzdítanám az olvasókat. De ha nem vonzanak a különleges, és végül is zsákbamacska újítások, ha inkább biztosra mennél valami finommal, akkor a Whopper GuacaBeef-et neked találták ki!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr306306221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása