Tésztaburger

2013. május 24. - Feiertag Erik

A japán Lotteria hozott már nekünk pár érdekes koncepciót, elég csak a 9 húsos Evangeliont ünneplő darabra gondolnunk. Ezúttal sokkal lightosabb összeállítással jöttek ki hétfőn, a szendvicsben ugyanis húspogácsa helyett tészta van.

promósan.jpg

Persze, nem valami hazai túróscsuszára vagy csigatésztára kell gondolni. Egy másik japán gyorsétteremlánc, az ilyen jellegű tésztákra szakosodott Menya Musashi segített nekik a recept kifejlesztésében. A burgerben egy grillezett tésztapogácsa, majonéz és chāshū kapott helyet. Utóbbi egy fajta omlós sertéssült, melyet sűrűn esznek tésztával a Távol-Keleten. Minden burger mellé adnak egy pár eldobható evőpálcikát, és bonitótörzs levest. Ezen kívül rendelhetünk extra tésztapogácsát is, gondolom ha valaki beletunkolná a levesbe (ahogy amúgy ezt a tésztafélét fogyasztani szokták.)

élőben.jpg

A szendvics ára a fent említett extrákkal 634 YEN (~1340 HUF), az extra tészta darabja 100 YEN (220 HUF). A termék május 20-tól június közepéig kapható, úgyhogy aki életcéljának érzi egy ilyen elfogyasztását, ebben az intervallumban utazzon Japánba.

Forrás: RocketNews24

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr916306272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása