Meki kuponok és diákkedvezmények

2013. május 17. - Feiertag Erik

Kedd óta új kuponfüzet van érvényben a vezető gyorsétteremláncnál, melynek témája hazai zászlóshajójuk, a Big Mac. Ezen kívül (és ez tűnik a jobb ajánlatnak) diákigazolvánnyal érvényesíthető akciókat kezdett bevezetni a cég, melynek keretében maximum 1000 forintért egész tűrhető mennyiségű kaja jár.

smallbanner.PNG

Ahogy az mostanában lenni szokott, a Mekis kuponok mindig valami témát dolgoznak fel idétlenül, kuponok randira vagy karácsonyra, ilyenek. Ezúttal, ahogy fentebb is írtam, a Big Mac-re esett a választás. Most az ember arra gondolna, hogy minden féle Big Mac központú kupon közül válogathat, de az igazság jóval egyszerűbb: Ugyanazok vannak rajta mint mindig. 2 szendvics egy áráért, meg sok szendvics sok krumplival meg üdítővel olcsóbban mint amúgy. Akit érdekel részletesebben, kattintson vagy olvassa be a QR kódot.

qr.PNG

A másik, és egyben sok ezer diáktársamnak érdekesebb akció, hogy a Burger King után a McDonald's is indít diákkedvezményt, ám az előbbitől eltérően itt nem a nagy menüt kapjuk meg sima áron, hanem hat olcsósított ajánlat közül válogathatunk. Ezek árban elég jól el vannak helyezve, 500 forinttól 1000-ig terjednek, úgyhogy ha valaki megéhez biztosan talál kedvére valót (vagy nem mert vegetáriánus).

smallWP_20130503_007.jpg

Igazából a legdrágább fajta az, ami szerintem megérheti. A kisebbek nem tűnnek sokkal olcsóbbnak az alap áruknál, meg a Burger Kingnél a Sajtburger menü például pont ennyibe kerül diákigazolvány nélkül is, úgyhogy ez nem lesz döntő tényező, amikor a két gyorsétterem közt megáll az ember, hogy akkor most melyiket. Az 1000 forintos 'kategóriára' fogjuk rá hogy jó ajánlat, de csak a pite miatt, amúgy szerintem simán elfért volna a normál menü ennyiért.

Sajtburger menü (500,-)

Csibeburger menü (500,-)

McDouble menü (700,-)

McDouble Bacon menü (800,-)

Kis Big Mac menü almás pitével (1000,-)

Kis McChicken menü almás pitével (1000,-)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr456306273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása