Mosogatószer üdítő helyett a McDonald's-ben

2013. február 14. - Feiertag Erik

Bár néha olyan fura neveket adnak az akcióknak, hogy úgy tűnhet, ez valami új kezdeményezés, de nem. Az ország ezúttal Japán helyett Kína, a város Shenyang, az eset pedig fent van a címben.

mcchina.jpg

Lényegében legalábbis. Az eset még Januárban történt, 16-án, amikor Mr. Liu úgy gondolta, hogy meghívja barátnőjét egy kis mekizésre. Rendelés után a férfi felkapta a pulton pihenő poharat, amiről azt hitte, már az ő italuk, és barátnőjének adta. Pár korty után a nő a gyomrára, és égető torokfájdalomra panaszkodott. Szerencsére senki sem töketlenkedett, hamar kórházba szállították, ahol kiderült, hogy valamiféle mosószert fogyasztott. A nő még február elején is orvosi megfigyelés alatt állt.

Mr. Liu válaszok után kutatva visszatért "a tett színhelyére," ahol a személyzet egy tagja beismerte, hogy a működési szabályzat ellenére kinn hagytak egy pohár tisztítószert a pulton. Arról, hogy a lány miért nem vette észre azonnal, hogy valami nincs rendben az üdítőjével nincsenek információink. A tanulság minden esetre az, hogy hacsak nem nekünk kell megtöltenünk poharunkat, érdemes vetni egy pillantást annak tartalmára, még fogyasztás előtt.

Forrás: Rocket News 24

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr66306303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása