Big Box újra

2011. január 05. - Feiertag Erik

 Megint van BigBox a KFC-ben, de a tartalom változott egy csöppet.

Az ital, a Twister, a sültkrumpli és a káposztasaláta maradt a régiben, viszont mostantól Strips helyett HotWings-et kapunk, ha jól számoltam 4-et. Régen járt hozzá választható szósz is, ez most megszűnt, vagy legalábbis se a reklámban, se a képen nem tesznek róla említést.

Árról még nem tudok beszámolni sajna, de szerintem most is 1790 forint körül lesz. Elméletileg 33%-ot spórolunk vele, hát nem tudom, majd kiderül.

A salátát kóstoltam már, egész jó, szerintem ha máshogy nem is, de így ha már úgyis adják érdemes bepróbálni, aztán vagy ízlik, vagy nem.

Egyébként nagyon stílusosan megfeledkeztek a hírlevelükről, már jóval a dizájnváltásuk előtt, úgyhogy még azzal sem magyarázható. Egyszerűen lusták/nem törődnek a vásárlókkal. De inkább a kaja legyen jó mint a terméktámogatás.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr46306615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása