Burgonyaspirál, Tejfölös mártogatós, és Coca-Cola pohár

2010. május 29. - Feiertag Erik

 Elmúlt még egy prémium akció a McDonaldsnál, most nem láthatjuk egy ideig az Amerika Csillagai feliratot az éttermek oldalán. De van új akció, egy már megszokott tavaszi dolog, és egy újdonság, amit már láthattunk a BurgerKing korábbi kínálatában.

Ami nem újdonság, az a Coca-Cola pohár, amit McMenü+ vásárlásával lehet szerezni, idén elég érdekes formatervezéssel.

Ami pedig új, legalábbis a mekinél, az a Burgonyaspirál, melyhez egy új, tejfölös szósz is tartozik. Már a BK ugyanilyen termékénél megjegyeztem, hogy az íze nagyon hasonlít a steak burgonyáéra, gondolom ez itt is változatlan. A mártogatósról meg nem tudok véleményt mondani, egyszer már volt valami tejfölös ha jól emlékszem, az nem volt rossz. Sok szerencsét hozzá!

Ja, és klikkeljetek a Bookline-os hirdetésre sokan, mert Bookline Szörnyet "akarok" nyerni, ami csak plüssfigurának néz ki, amúgy a könyvespolcod őrzésére kiképzett nindzsa. Legalábbis itt ezt állították róluk.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr256306677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása