New York Barbecue Szendvics

2010. március 19. - Feiertag Erik

Mi jut eszetekbe, ha azt mondják New York? A Central Park? Az ikertornyok? Az Empire State Building? A Szabadság szobor? King Kong? CSI:NY? Hát, a meki megváltoztatott mindent. Mondhatni, McVáltoztatott. Ugyanis, mától ha azt mondják New Yort, én azt mondom Barbecue Szendvics!

Maga a burger akkora, mint egy CBH, csak kerek. Tetejét a Grillezett Sajtos Steakhouseról jól ismert kukorica dara borítja, melynek igazából ízét egyáltalán nem érezni, azonban egy fekete ruhán könnyen tűnhet korpának. A szendvics belsejében északról dél fele az egyre szárazabb dolgokat találjuk. BBQ-kukorica-hagyma-saláta-sajt-hús-bacon. A bacon nem sok vizet zavart, inkább utóízként lehetett érezni, ez a Monetary Jack sajt pedig egyáltalán nem érződött.

A kukoricával sikerült meglepniük, annak ellenére hogy tegnap elolvastam mi van benne. Eddig el se tudtam volna képzelni olyan burgert, amiben kukorica van. Annyira furának tűnik egy szendvicsben, meg ilyen mindjárt ki fog esni érzést is kelt. De nem tette, egy kivételével az összes a helyén maradt végig. Az íze pedig... Csodálatos. Azt hittem, hogy a BBQ és a kukorica nem lesz valami jó páros, de szerencsére tévedtem. Elképesztő mennyire jók együtt. Már csak ezért is megérte megvenni a szendvicset.

1290 forintért árulják, akár csak a többi prémium szendvicset a McDonaldsban. Egyszer minden burger szerető embernek ki kell próbálnia. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr896306695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása