CBH és MBH

2010. január 12. - Feiertag Erik

 Emberek, emberek! Üljön le mindenki! Ja, hogy ülve neteztek? Jó... Akkor csak olvassatok tovább.

Visszatér a McDonaldsba az egyik legjobb burgerük, amit valaha összehoztak (a Dupla Sajtos McRoyal, és Az M-en kívül), a CBH. Hosszabb nevén Csirke Bacon Hagyma. Komolyan, ez az egyik legjobb burger a mekiben, aki teheti próbálja ki. Megpróbálok bővebben írni róla emlékeimből. Szóval. Maga a szendvics már külsőre is meglepő, hiszen a szokványos kerek buci helyett itt szögleteset használtak, és ezen felül, a tetején apró szalonnadarabok vannak. Most nézzük a belselyét. Panírozott csirke, saláta, öntet, sajt, szalonna, és panírozott hagyma kombinációja teszi ezt az ételt szinte felejthetetlenné. De legalábbis finommá. Első osztályú burger, annak ellenére, hogy csirkéből van, és nem KFC-s.

Mr. CBH nem egyedül jön, hanem hozza társát, akit eddig még nem láthattunk a kínálatban: Az MBH-t. Marhahús Bacon Hagyma. Abban külömbözik a csirkés változattól, hogy ebben marhahús, másféle öntet, más sajt, és a panírozott hagyma helyett lilahagyma kapott helyet a szögletes buciban. Hamarosan szerintem várható róla írás.

Extra köretként (mert azt a mekiben minden prémium szendvicshez kitalálnak) panírozott hagymakarikákat lehet venni. Mint a BurgerKingben. Csak ott biztosan jobb.

A Cézár Longer miatt meg elnézést, de sztrájk idején örülök ha a suliba időben be jutok. De azért megpróbálom bepróbálni a héten.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr646306722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása